Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı suya düşmek

Rüyada yağlı suya düşmek

Rüyada yağlı suya düşmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı suya düşmek gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizin de desteğiyle cazibeniz artıyor.

Rüyada yağlı suya düşmek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına delalet eder.

Rüyada yağlı su görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına yorulur.

Rüyada yağlı su içmek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyle suya düşmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada kirli suya düşmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada lağımlı suya düşmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya düşmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Rüyada temiz suyun içine düşmek sırtındaki yükten kurtulacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, gergin anların nişan atma veya söz bozma durumlarına neden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments