Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz suyun içine düşmek

Rüyada temiz suyun içine düşmek

Rüyada temiz suyun içine düşmek işlediği hayır nedeni ile çevresindekilerin taktirini kazanacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, aile içinde de bereketin artacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kırgınlıkların biteceğine, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına yorulur.

Rüyada temiz suyun içine düşmek gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler vermeden ya da girişimlerde bulunmadan önce iyi düşünün.

Rüyada temiz suyun içine düşmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suya düşmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, mali gücünü yitireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına delalettir.

Rüyada tuvalete temiz su dökmek hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde yürümek yol alacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su içmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine yorulur.

Rüyada temiz su içtiğini görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suyun içinde görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine delalet eder.

Rüyada temiz su vermek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, işlerin çok kötü bir hale geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments