Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle suya düşmek

Rüyada sevgiliyle suya düşmek

Rüyada sevgiliyle suya düşmek sıkıntıların sona ereceğine, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, malından ve parasından olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, bolluğa kavuşacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle suya düşmek gördüyseniz:

  • İş kurmak veya iş bulmak gibi düşünceleriniz varsa bunu da bir erkekten gelen yardımlarla halledeceksiniz.

Rüyada sevgiliyle suya düşmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle uçurumdan düşmek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına rivayet eder.

Rüyada çamurlu suyun içine düşmek şansının hep açık olacağına, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan suya düşmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada suyun içine düşmek özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine alamet eder.

Rüyada gemiden suya düşmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada lağımlı suya düşmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bulanık suya düşmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, üzüleceğine, yıpranacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments