Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı su görmek

Rüyada yağlı su görmek

Rüyada yağlı su görmek şansın kapanacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına işaret eder.

Rüyada yağlı su gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz olaylar veya beklenmedik gelişmeler bazı konuların tekrar ele alınmasını gerektirebilir.

Rüyada yağlı su görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, üzüleceğine, ağlayacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı su içmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı suya düşmek yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına işarettir.

Rüyada sıvı yağ döküldüğünü görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine delalettir.

Rüyada yağlı deniz görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı ekmek yapmak uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, yaşam standartlarının artacağına, oldukça uzun bir yolculuğa delalet eder.

Rüyada ekmeği yağa banmak sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hamura yağ sürmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, çok sayıda borca gireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments