Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli suya düşmek

Rüyada kirli suya düşmek

Rüyada kirli suya düşmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine işaret eder.

Rüyada kirli suya düşmek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçların arifesindesiniz.

Rüyada kirli suya düşmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada kirli suyun içine düşmek çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına işaret eder.

Rüyada kirli dereye düşmek rahat edeceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine yorulur.

Rüyada kirli denize düşmek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, aile hayatının hayır getireceğine yorulur.

Rüyada kirli göle düşmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, bilakis malının çoğalacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Rüyada evin içinde kirli su görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada kirli çamurlu su görmek ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kirli su içmemek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, fesat kimselerin çıkacağına, elini haramdan uzak tutacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments