Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı su içmek

Rüyada yağlı su içmek

Rüyada yağlı su içmek hastalığın biteceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına yorulur.

Rüyada yağlı su içmek gördüyseniz:

  • Çekingen tarafınızı geri plana itmelisiniz.

Rüyada yağlı su içmek elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yağlı süt içmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızgın yağ içmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, hileye, fesada bulaşacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıvı yağ içmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada yağ içmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağlı suya düşmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Rüyada yağlı su görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının suyunu içmek rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, maddi gücünün katlanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments