Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lağımlı suya düşmek

Rüyada lağımlı suya düşmek

Rüyada lağımlı suya düşmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, büyük zararlar getireceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kariyerinde parlak günlerin kendisini beklediğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine rivayet eder.

Rüyada lağımlı suya düşmek gördüyseniz:

  • Durum ne derece zor olursa olsun sonunda gayretiniz oranında başarılısınız.

Rüyada lağım suyuna düşmek çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, karlı ortaklıklara gireceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada lağımlı suya düşmek hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada lağım çukuruna düşmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lağım içine düşmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, zenginliğinin artacağına, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine delalettir.

Rüyada lağıma düşmek rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına inanılır.

Rüyada lağımın içine düşmek atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, sorunlu geçen bir iş toplantısından zafere ulaşmış bir şekilde çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım kuyusuna düşmek kazancının da artacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada lağım suyunda yüzmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, kazancının yerine gelmesine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments