Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarının şiştiğini gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızla ya da sosyal çevrenizden biriyle bir anlaşmazlık olabilir.

Rüyada bacakları şiş görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada bacağında şişlik görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet eder.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacakta şişlik görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, bazı zor durumlar ile bölünen bir ilişkinin kaldığı yerden devam edeceğine, büyük manevi zararlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada şişmiş bacak görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek yönetici makamına geleceğine, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine yorulur.

Rüyada bacağını şiş görmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, kısa süre içinde engelleneceğine, mesleğinde atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada bacağın şişmesini görmek eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments