Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağın şiştiğini görmek

Rüyada bacağın şiştiğini görmek

Rüyada bacağın şiştiğini görmek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bacağın şiştiğini gördüyseniz:

  • İlginizi bekleyen alanlarda fark yaratmak için çalışmaları hızlandırın.

Rüyada bacağın şişmesini görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, her durumda ölçülü olmanın iyi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak şişmesi görmek gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağında şişlik görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine tabir olunur.

Rüyada bacağı şiş görmek başına türlü belalar geleceğine, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek çeşitleneceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine işarettir.

Rüyada bacakları şiş görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, işlerinin bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada bacağını şişmiş görmek çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments