Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağında şişlik görmek

Rüyada bacağında şişlik görmek

Rüyada bacağında şişlik görmek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine, bolluk içinde yaşanacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulur.

Rüyada bacağında şişlik gördüyseniz:

  • Dostlarınızla birlikte çok eğlenceli bir toplantıya katılabilirsiniz.

Rüyada şişmiş bacak görmek özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine yorulur.

Rüyada bacağın şişmesini görmek inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada bacak şişmesi görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada bacakta şişlik görmek para sıkıntısı çekmeyeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, daha çok dünya malı edineceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağını şiş görmek güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine rivayet eder.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments