Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şişmiş bacak görmek

Rüyada şişmiş bacak görmek

Rüyada şişmiş bacak görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, maddi olarak büyük getirisi olacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, büyük problemler yaşanacağına yorulur.

Rüyada şişmiş bacak gördüyseniz:

  • Kendinizi çok yalnız hissettiğiniz bir zamanınızda aniden, psikolojik bir destek görebilirsiniz.

Rüyada bacağı şiş görmek masraflarının azalacağına, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları şiş görmek amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacağını şiş görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine delalettir.

Rüyada bacağında şişlik görmek huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakta şişlik görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağını şişmiş görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işarettir.

Rüyada şiş bacak görmek geniş geniş yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada bacak şişmesi görmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments