Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını şiş görmek

Rüyada bacağını şiş görmek

Rüyada bacağını şiş görmek düzeninin bozulacağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, doğru yolu bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada bacağını şiş gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek fakirlikten kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağı şiş görmek büyük ferahlık yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine yorulur.

Rüyada bacağını şişmiş görmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada bacağında şişlik görmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bacakları şiş görmek sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek karşısına aşamayacağı zorlukların çıkmayacağına, kara kara düşünür olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments