Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları şiş görmek

Rüyada bacakları şiş görmek

Rüyada bacakları şiş görmek bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ana baba dualarının alınacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, düzenin kurulacağına, zor durumlarda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakları şiş gördüyseniz:

  • Başkalarına yapacağınız yardımların veya yardım tekliflerinizin karşılğını fazlasıyla alabilirsiniz.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek başarıların devamlı olacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada bacak şişmesi görmek kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağı şiş görmek yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına delalettir.

Rüyada bacakta şişlik görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, rahat bir dönem yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, yeni mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada şiş bacak görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada şişmiş bacak görmek kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalettir.

Rüyada bacakları şiş görmek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bolluk içine olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments