Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağın şişmesini görmek

Rüyada bacağın şişmesini görmek

Rüyada bacağın şişmesini görmek aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, saygın bir hayat yaşayacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine inanılır.

Rüyada bacağın şişmesini gördüyseniz:

  • Geçmiş tecrübeleri hatırlamanız mevcut sorunların çözümünde size yardımcı olabilir.

Rüyada bacağını şişmiş görmek aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacağında şişlik görmek canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, eline geçen gelirin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek problemlere çözüm bulunacağına, günahlara, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulur.

Rüyada şişmiş bacak görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulur.

Rüyada bacağını şiş görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine delalet eder.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek çevresindekilerle arasının açılacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiş bacak görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments