Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağının şiştiğini görmek

Rüyada bacağının şiştiğini görmek

Rüyada bacağının şiştiğini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, dünya mallarının çoğalacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada bacağının şiştiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız görüş alanınızı daraltıyor.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine, işinde başarılı olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret eder.

Rüyada bacağı şiş görmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, mali anlamda rahatının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada bacağında şişlik görmek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada şişmiş bacak görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine işaret eder.

Rüyada bacakları şiş görmek ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına alamet eder.

Rüyada bacak şişmesi görmek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments