Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağın morardığını görmek

Rüyada bacağın morardığını görmek

Rüyada bacağın morardığını görmek çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayallerinin yıkılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalet eder.

Rüyada bacağın morardığını gördüyseniz:

  • Diğerlerini yönlendirmek, sizi anlamalarını sağlamak veya istediğiniz konularda başarı sağlamak işi size düşüyor.

Rüyada bacakların morardığını görmek dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, kısmetin ve başarının engelleneceğine işaret eder.

Rüyada bacağının morardığını görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına inanılır.

Rüyada bacağı morarmak ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarının morardığını görmek o işi canlandıracağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, dertleşerek moral bulacağına işarettir.

Rüyada bacağın morardığını görmek kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine işaret eder.

Rüyada kolunun morardığını görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünün morardığını görmek elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine tabir olunur.

Rüyada kolları morarmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, işi en doğru şekilde yönetmeyi başaracağına, üzüntünden sağlığından olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments