Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek bir süre belini doğrultamayacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, bazı sırların açığa çıkacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, işlerdeki verimin artacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Başarı merdivenlerini hızla çıkmanıza yardım edecek kişilerle fikir alışverişinde bulunmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine alamet eder.

Rüyada annemin felç olduğunu görmek mesleğinde atılım yapacağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada felçli kadın görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birini felçli görmek bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek Allah katında yükseleceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne felç gelmek aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzün felç olmak doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, güzel ve önemli işler yapacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments