Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu gördüyseniz:

  • Sorumluluk yükleme niyetinde olan negatif kişilerden uzak durun.

Rüyada kardeşinin felç olduğunu görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşini felçli görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının felç geçirdiğini görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına tabir olunur.

Rüyada felç geçirdiğini görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, iş hayatında zarar edileceğine, hata yapılacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarının felç olduğunu görmek dertlerin sonlanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine inanılır.

Rüyada yüz felci olduğunu görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada ayakları felç olmak sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, geçim derdi çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada felçli birine yardım etmek başarı ve zenginlik getireceğine, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, alınganlıkların hasıl olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ümran

Rüyamda kardeşim yüz felci geçiriyordu bende izin alarak tokat attım ..