Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzının felç olduğunu görmek

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek aradığı çareleri bulacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, atılan adımların boşa gideceğine, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Sizi maddi konularda ortak maceralara yönlendirmeye çalışan kişiler aklınızı karıştırabilir.

Rüyada ağzının felç olmak evine huzur ve bereketin geleceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, yanlış yatırımlar yapacağına yorulur.

Rüyada ağzın felç olduğunu görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada ağzı felç olmak hayattan daha zevk alacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına rivayet eder.

Rüyada ağzının felç olduğunu görmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalettir.

Rüyada başka birini felçli görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına delalet eder.

Rüyada ayakları felç olmak sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet eder.

Rüyada felçli insan görmek emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada ağız felci görmek güzel günlerin yaşanacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments