Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülke görmek

Rüyada yabancı ülke görmek

Rüyada yabancı ülke görmek geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, büyük işlerin ortaya konulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı ülke gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için çıtayı yükseltebilirsiniz.

Rüyada kendini yabancı bir ülkede görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, parasının ve makamının artacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada yabancı ülkenin başbakanını görmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, sorunların tamamen biteceğine delalettir.

Rüyada yabancı ülkeye taşınmak çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine yorulur.

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek kazancının yerine gelmesine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede yaşadığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı ülke görmek kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine ve bazı ödemelerini ertelemek zorunda kalacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülkede yaşamak maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments