Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülke parası görmek

Rüyada yabancı ülke parası görmek

Rüyada yabancı ülke parası görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, ticari anlamda yön değiştireceğine, inancının zayıflayacağına, iftiraya maruz kalınacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülke parası gördüyseniz:

  • İyi niyetinizden fayda sağlamak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada yabancı ülke parası görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek büyük miktarda kazanç sağlayacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine, eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına delalet eder.

Rüyada yabancı ülkeden birini görmek sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı bir ülkede gezmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına delalettir.

Rüyada yabancı ülkeye taşınmak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada kendini yabancı bir ülkede görmek daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülke bayrağı görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments