Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülke gitmek

Rüyada yabancı ülke gitmek

Rüyada yabancı ülke gitmek malının ve parasının çoğalacağına, hayatına bolluğun, verimin ve bereketin geleceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı ülke gitmek gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler olabilir.

Rüyada yabancı ülke gitmek rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, mesleğinde kendisini tatmin ve mutlu edecek noktaya geleceğine işarettir.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına, beden sağlığının zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkeye gideceğini görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına işarettir.

Rüyada yabancı ülkeye seyahat etmek borçların ve dertlerin biteceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede bulunmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine alamet eder.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments