Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı ülke askeri görmek

Rüyada yabancı ülke askeri görmek

Rüyada yabancı ülke askeri görmek kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, düşmanından uzak olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, sağlığının kötüye gideceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı ülke askeri gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir.

Rüyada yabancı ülke askeri görmek bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçakla yabancı ülkeye gitmek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı ülke parası görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına delalet eder.

Rüyada yabancı ülkeye gitmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir ülkeye gitmek özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini yabancı ülkede görmek halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı ülkede çalışmak eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments