Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadın memesi görmek

Rüyada yabancı kadın memesi görmek

Rüyada yabancı kadın memesi görmek maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, sorunlar altında ezileceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, rahat rahat yaşayacağına işarettir.

Rüyada yabancı kadın memesi gördüyseniz:

  • Hatırlayın, başka taraflarda işler kötü giderken insanın her zaman yaslanabileceği sağlam duvar, yakın dostlarıdır.

Rüyada yabancı kadın memesi görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine alamet eder.

Rüyada kadın memesini emmek kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına işaret eder.

Rüyada kadını memesinden öpmek dolandırılacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işarettir.

Rüyada kadın memesi yalamak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kadın memesi okşamak herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, iyi ruh halinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada büyük kadın memesi görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadın memesi görmek dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine alamet eder.

Rüyada erkek kadın memesi görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments