Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın memesini emmek

Rüyada kadın memesini emmek

Rüyada kadın memesini emmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir olgunluğa erileceğine, düşman malından yemeye, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kadın memesini emmek gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Rüyada kadın memesinden süt emmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, eğlenceli günlere kavuşacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine rivayet eder.

Rüyada kadının memesini emmek her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, kurulu düzeninin olacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada kadının memesinden süt emmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine, alınacak yardım ve destek sayesinde çözüme kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kadın memesini emmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada bir kadının memesini emmek şansının ve bahtının döneceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kadın memesi emmek hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısının memesini emmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, keyfe ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada anne memesi emmek başarılarını ispat edeceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments