Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarını şişmiş görmek

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine ve konusunda uzman bir kişi olunacağına, stresin ve üzüntülerin biteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, büyük zarar verecek kişilerle muhatap olacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bacaklarını şişmiş gördüyseniz:

  • Erkekseniz patronunuzla ya da üzerinizde yetki sahibi olan birisi ile anlaşmazlıklarınız olabilir.

Rüyada bacağın şişmesini görmek yüksek mertebeye geleceğine, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek şansının ve bahtının döneceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, büyük rahatlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şişmiş bacak görmek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına inanılır.

Rüyada bacakları şiş görmek götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarda şişlik görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına delalettir.

Rüyada bacak şişmesi görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments