Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarda şişlik görmek

Rüyada bacaklarda şişlik görmek

Rüyada bacaklarda şişlik görmek tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, çok iyi işler yapılacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada bacaklarda şişlik gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla dert etmeyin.

Rüyada bacağın şişmesini görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada şiş bacak görmek kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine işarettir.

Rüyada bacakları şiş görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada bacağında şişlik görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, mutlu bir beraberlik yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, hayatına bakacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacaklarda şişlik görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalettir.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacak şişmesi görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments