Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak şişmesi görmek

Rüyada bacak şişmesi görmek

Rüyada bacak şişmesi görmek çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, sorunların zor bir durum yaşatacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacak şişmesi gördüyseniz:

  • Şansınızı zorlamamalısınız.

Rüyada bacaklarının şiştiğini görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada bacağının şiştiğini görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Rüyada bacağın şiştiğini görmek iyileşeceğine, kısmet alacağına, zina edip eşini başkaları ile aldatmayacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine delalettir.

Rüyada bacakta şişlik görmek ilerlemesi gerekirken, geriye doğru gideceğine, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacakları şiş görmek çok hayırlı işlere atılacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, şansın önünün kesileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak şişmesi görmek yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, kişinin rahat edeceğine, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacaklarını şişmiş görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, makbul olan mallar edineceğine delalettir.

Rüyada bacağını şişmiş görmek sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments