Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı erkekle tanışmak

Rüyada yabancı erkekle tanışmak

Rüyada yabancı erkekle tanışmak kişinin ailesinden beklediği manevi desteği alacağını ve para konusunda da aile büyüklerinin teklifleri sayesinde zor günleri çabucak atlatacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, rahat geçinerek yaşayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine yorulur.

Rüyada yabancı erkekle tanışmak gördüyseniz:

  • Farkında olmasanız da insanlar söylediklerinizi ciddiye alıyorlar.

Rüyada yabancı erkekle tanışmak bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, yolunda gideceğine, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, statü atlayacağına yorulur.

Rüyada yabancı biriyle tanışmak üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak rahat edeceği bir döneme gireceğine, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hem de hayat standartlarının yükseleceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak yaptıklarının ciddiyetine daha sonra varacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kızla tanışmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, sevilen bir kişiden alınacak destek sayesinde de işin en iyi şekilde nihayete erdirileceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, büyük bir makama geleceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments