Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak işinde çok büyük adımlar atacağına, hane içinde bu durumun büyük bir sevinçle karşılanacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, geçim derdi çekeceğine ve maddi anlamda ciddi bir güç kaybı yaşayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak gördüyseniz:

  • Sabırsızlanma eğilimi içine girebilirsiniz.

Rüyada tanımadığı bir erkekle tanışmak eğlenceli ve güzel günlere kavuşacağına, işlerin aksayacağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına delalettir.

Rüyada tanımadığın bir erkekle tanışmak eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tanımadığı biriyle tanışmak aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tanımadığın bir kızla tanışmak ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, aile saadetinin artacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın insanlarla tanışmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadığın biriyle tanışmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yeni bi erkekle tanışmak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına delalet eder.

Rüyada erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments