Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı birisiyle tanışmak

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bolluk içinde yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine, daha fazla para kazanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak gördüyseniz:

  • Neyse ki, olayları en akıllı şekilde yönetebilecek veya çözebilecek pozisyonda olacaksınız.

Rüyada yabancı erkekle tanışmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, çok güzel günler geçirileceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada yabancı kızla tanışmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle tanışmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancılarla tanışmak can sıkıntısının sona ereceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments