Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kişilerle tanışmak

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak dertlerin ve sorunların biteceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, özel muamele göreceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, fakirleşeceğine delalettir.

Rüyada yabancı erkekle tanışmak rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı kızla tanışmak nankörlük ve vefasızlık göreceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı biriyle tanışmak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments