Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çektiği zorlukların biteceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine delalet eder.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak gördüyseniz:

  • Mistik olaylar ilginizi çekmeye başlayabilir.

Rüyada yabancı erkekle tanışmak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine işarettir.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, kendini yiyip bitireceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, borçlanılacağına rivayet eder.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine inanılır.

Rüyada yabancı kızla tanışmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına işarettir.

Rüyada yabancı biriyle tanışmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, moralinin düzeleceğine delalettir.

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına tabir olunur.

Rüyada erkeklerle tanışmak takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments