Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı biriyle tanışmak

Rüyada yabancı biriyle tanışmak

Rüyada yabancı biriyle tanışmak toplumda itibar ve takdir toplayacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, geçecek güzel bir ömre, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, başarılı olacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada yabancı biriyle tanışmak gördüyseniz:

  • Uzun veya kısa yolculuklara çıkma istekleriniz olabilir.

Rüyada yabancı kızla tanışmak rahatın kaçacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine işarettir.

Rüyada yabancı biriyle tanışmak zafer ve zenginlik getireceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak maddi ve manevi olarak kötü bir hale düşüleceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, rüya sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı erkekle tanışmak iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, alanında marka bir isim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlüyle tanışmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, çok güzel ve kazançlı işlere adım atılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments