Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kızla tanışmak

Rüyada yabancı kızla tanışmak

Rüyada yabancı kızla tanışmak yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı kızla tanışmak gördüyseniz:

  • Özel veya iş ilişkiniz kontrolden çıkabilir.

Rüyada yabancı kızla tanışmak onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine inanılır.

Rüyada yabancı erkekle tanışmak dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, onlar tarafından çok sevileceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, iflas edeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak hatalı yollara gireceğine, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine işaret eder.

Rüyada yabancı biriyle tanışmak hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına inanılır.

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine delalet eder.

Rüyada güzel kızla tanışmak kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, sıkıntıların ve sorunların hızlı bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments