Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir adamla tanışmak

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, onlara galip geleceğine, kişisel kavgaların son bulacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin ya da kurulacak olanların hedeflerinize faydası olabilir.

Rüyada yabancı bir adamla tanışmak kendisini ferahlamış hissedeceğine, ölümcül hastalıklara işaret, toplum içindeki yerin değerleneceğine inanılır.

Rüyada yabancı kişilerle tanışmak yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine ve bu sayede başarılar kazanacağına, endişelerin son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir erkekle tanışmak işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına delalettir.

Rüyada yabancı kızla tanışmak büyük bir kazanç elde edeceğine ve yeni bir haneye sahip olacağına, yeni mekânlara gireceğine, işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine delalettir.

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak hiçbir riske ve engele takılmadan ve maddi kayba uğramadan, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, kimseyle konuşmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı biriyle tanışmak çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Rüyada yabancı erkekle tanışmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir adamla tanışmak maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments