Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacak kıllarını kesmek

Rüyada bacak kıllarını kesmek

Rüyada bacak kıllarını kesmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, mesleğine dört elle sarılacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, bereket ve huzur getireceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bacak kıllarını kesmek gördüyseniz:

  • Romantizm ilişkilere iyi gelebilir.

Rüyada bacak kılı kesmek çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, atılımlarının ve girişimlerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacak kıllarını kesmek hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada koyun bacağı kesmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, borçlarının kapacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebek bacağı kesmek bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada köpek bacağı kesmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol bacak kesmek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada baltayla bacak kesmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, itibarının ve makamının artacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına delalet eder.

Rüyada kendi bacağını kesmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments