Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baltayla bacak kesmek

Rüyada baltayla bacak kesmek

Rüyada baltayla bacak kesmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, işinde çok ilerleyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına delalet eder.

Rüyada baltayla bacak kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle zaman geçirin.

Rüyada baltayla bacak kesmek maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baltayla kafa kesmek uzun süre bu durumun devam edeceğine, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine işarettir.

Rüyada birini baltayla kesmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baltayla ağaç kesmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, iş hayatının daha kolay ve güzel olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Rüyada baltayla kol kesmek geri plana düşeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına inanılır.

Rüyada altın balta görmek gücünün, kudretinin yerine geleceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, umutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baltayla yılan öldürmek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, seyahatlere katılacağına delalet eder.

Rüyada balta keser görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments