Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlüyle tanışmak

Rüyada ünlüyle tanışmak

Rüyada ünlüyle tanışmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, kazançsız işler peşinde olmaya, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ünlüyle tanışmak gördüyseniz:

  • Ev alım-satımı, taşınmak, evinizi yenilemek, iyi bir ev arkadaşı, kiralık ev ya da kiracı bulmak açısından farklı olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada ünlü birisiyle tanışmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle tanışmak yakın bir dostla ters düşüleceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ünlüyle tanışmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, ailesinden hayır göreceğine, yeni bir araca sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir ünlüyle tanışmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, rızkının da genişleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yabancı birisiyle tanışmak işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine alamet eder.

Rüyada yeni biriyle tanışmak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanın ailesiyle tanışmak iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments