Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaklarını jiletle almak

Rüyada bacaklarını jiletle almak

Rüyada bacaklarını jiletle almak aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, anne baba duasının alınacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacaklarını jiletle almak gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Rüyada jiletle bacak almak sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada bacaklarını jiletle almak hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, iyi ve kolay geçim halinde olacağına işarettir.

Rüyada bacağını jiletle almak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek kardeşler arasına kara kedi gireceğine, karalar bağlayacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada jiletle bacaklarını almak bir sebeple bir dönem üzüleceğine, evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sıkıntıların aşılacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları jiletle almak kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, çok büyük destek vereceğine alamet eder.

Rüyada jilet kesiği görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, işlerinin çok açılacağına, işlerinin yarıda kalacağına yorulur.

Rüyada jiletle kesildiğini görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, yeni bir yol çizileceğine, çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments