Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle bacaklarını almak

Rüyada jiletle bacaklarını almak

Rüyada jiletle bacaklarını almak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, her türlü konforsa sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada jiletle bacaklarını almak gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına rivayet eder.

Rüyada bacağını jiletle almak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, iyilik ve güzellik bulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada jiletle bacaklarını almak sıkıntılarını atacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine yorulur.

Rüyada bacaklarını jiletle almak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, rahat bir hayatı olacağına, sorunlarını çözebileceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına yorulur.

Rüyada bacakları jiletle almak işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada jiletle bacak almak ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, aile bireyleri ile tartışacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze jilet atmak sıkıntılı durumlar yaşayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Rüyada jiletle kıl temizlemek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına, sıkıntılara neden olacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments