Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacakları jiletle almak

Rüyada bacakları jiletle almak

Rüyada bacakları jiletle almak atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada bacakları jiletle almak gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bacaklarını jiletle almak ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada bacakları jiletle almak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, kem gözlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada bacağını jiletle almak renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işarettir.

Rüyada jiletle bacaklarını almak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada jiletle bacak almak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine delalet eder.

Rüyada jiletle bıyık almak azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına yorulur.

Rüyada yüze jilet atmak rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, zor bir durumda kalacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments