Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını jiletle almak

Rüyada bacağını jiletle almak

Rüyada bacağını jiletle almak endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada bacağını jiletle almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Rüyada jiletle bacaklarını almak dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya işarettir.

Rüyada bacakları jiletle almak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek dertlerine derman bulacağına, faydalı şeyler yapacağına, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına inanılır.

Rüyada bacağını jiletle almak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, maddi durumun düzeltileceğine, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle bacak almak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada bacaklarını jiletle almak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada koluna jilet atmak gittikçe çıkmaza düşeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağızda jilet görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments