Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağını jiletle temizlemek

Rüyada bacağını jiletle temizlemek

Rüyada bacağını jiletle temizlemek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bu sayede çok dikkat çekeceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine rivayet eder.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek gördüyseniz:

  • Yakında, ilişkiler kanalıyla önemli bir fırsat söz konusu olabilir.

Rüyada bacağını jiletle temizlemek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına rivayet eder.

Rüyada bacaklarını jiletle almak güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine yorulur.

Rüyada bacakları jiletle almak özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada jiletle bacak almak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada bacağını jiletle almak kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, alkış alacağına rivayet eder.

Rüyada jiletle bacaklarını almak mutlu ve zengin bir kişi olunacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle kıl temizlemek fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Rüyada kendini jiletle temizlemek sağlık sorunlarının biteceğine, kafasının rahat edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments