Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancılarla tanışmak

Rüyada yabancılarla tanışmak

Rüyada yabancılarla tanışmak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancılarla tanışmak gördüyseniz:

  • Ufak şeylere takılmamalısınız.

Rüyada yabancılarla tanışmak ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancılar görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancılarla yolculuk yapmak neşe ve sağlıkla geçeceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada yabancılarla yemek yemek bunu şeref sayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada evde yabancılar görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancılarla konuşmak çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aileyle tanışmak dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, hanesine güneş doğacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeğin ailesiyle tanışmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, daha hızlı ve daha güvenli adımlar atılacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments