Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı bir yer görmek

Rüyada yabancı bir yer görmek

Rüyada yabancı bir yer görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, çok güzel işlere gireceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir yer gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada yabancı yerler görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yabancı yere gitmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kişinin bu yeni düzene kendisini adapte etmekte zorlanacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına delalettir.

Rüyada yabancı bir yer görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, zorlukların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı yer görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, böylece hayatının da düzene gireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına inanılır.

Rüyada yabancı bir yere gitmek bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada yabancı devlete gitmek bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, ilim ve irfan sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yabancı uyruklu birini görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments