Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı uyruklu birini görmek

Rüyada yabancı uyruklu birini görmek

Rüyada yabancı uyruklu birini görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada yabancı uyruklu birini gördüyseniz:

  • Bir kenara not almanızda fayda var.

Rüyada yabancı uyruklu biriyle evlenmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada yabancı uyruklu asker görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine delalettir.

Rüyada yabancı uyruklu insanlar görmek hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada yabancı uyruklu kadın görmek hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine tabir olunur.

Rüyada yabancı uyruklu erkek görmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yabancı uyruklu birini görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı uyruklu adam görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada evinde yabancı görmek aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, istediği başarıyı göstereceğine, işinin her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments