Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı yerler görmek

Rüyada yabancı yerler görmek

Rüyada yabancı yerler görmek güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına delalet eder.

Rüyada yabancı yerler gördüyseniz:

  • Bazı kişiler başarısızlıklarını size yüklemeye çalışıyor olabilir.

Rüyada yabancı yerler görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir yer görmek bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına delalettir.

Rüyada yabancı yer görmek işlerin sürekli artacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı yere gitmek kısmet alacağına, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bir yere gitmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada evde yabancı erkek görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, inancını bir kenara atacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada iki yabancı kadın görmek hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayal ettiği ve arzuladığı gibi bir evlilik hayatı süreceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments