Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı yere gitmek

Rüyada yabancı yere gitmek

Rüyada yabancı yere gitmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına delalet eder.

Rüyada yabancı yere gitmek gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Rüyada yabancı yere gitmek aksine daha da zorlaştıracağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı bir yere gitmek başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, rakiplerini yeneceğine delalettir.

Rüyada yabancı yer görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, umutlarının biteceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yabancı yerler görmek sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, hayallerinin gerçek olacağına, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada yabancı bir yer görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine delalet eder.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bir şehre gitmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı birinin evine gitmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments