Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek imkânsızlıklarının biteceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, kişinin hayatının değişeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına alamet eder.

Rüyada yabancı kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri ihmal etmemeli, askıda kalmış sorunları bir çözüm takvimi içinde ele almalısınız.

Rüyada yabancı kadının avret yerini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına delalet eder.

Rüyada başka kadının avret yerini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, gözyaşlarının dineceğine, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine inanılır.

Rüyada kadının avret yerini yalamak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, parasının ve malının çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada kadın avret yeri görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, sevilip sayılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın avret yerini görmek karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada kadını avret yerini görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına inanılır.

Rüyada ölü kadının avret yerini görmek böylece hayatının da düzene gireceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments